Hamlet Apartment 15

Behalve Hamlet 16, wordt vanaf 1 mei 2024 tot 1 november 2024 ook het appartement verhuurd van Hamlet 15. Dit kleurrijke appartement heeft een 2 persoons slaapkamer met airco en plafondventilator.

In de woonkamer vind je de zithoek met flatscreen TV en aan het plafond hangt een ventilator. Alle ramen en de deuren zijn voorzien van horren. 1 van de banken kan gebruikt worden als 1 persoons bed.

In de ruime open keuken vind je alles wat je nodig hebt, inclusief een grote koelkast met vriesvak, een inductie kookplaat, een magnetron/oven, een Senseo en een waterkoker en ook weer een ventilator.

Niet alleen buiten, maar ook binnen is genoeg ruimte om te eten aan een grote eettafel met ventilator erboven.

Prijzen voor seizoen 2024

Appartement (1 – 2 personen):
$115,00 per nacht, minimaal verblijf is 7 nachten (prijs derde persoon op aanvraag)

– inclusief WiFi
– inclusief handdoeken & linnengoed (geen strandlakens)
– inclusief eindschoonmaak
– inclusief elektra & water (bij normaal gebruik)
– transferkosten vice versa ($50,-) vervallen indien er bij ons een auto wordt gehuurd voor de gehele periode van het verblijf

Wij helpen je graag met allerlei extra informatie en het boeken van je ticket. Tevens bieden wij de mogelijkheid om bij de studio een auto te huren vanaf $40,- per dag. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

H273View

Na de boeking ontvangt je een bevestiging voor het totale bedrag van je verblijf. Om je reservering definitief te maken, krijg je een betaalverzoek van 25% van het totale bedrag, hier is geen restitutie op mogelijk. De resterende 75% dient uiterlijk 2 maanden voor aankomst te zijn betaald. Je kunt je reservering tot 2 maanden voor de geplande aankomstdatum annuleren. Op een annulering binnen 2 maanden voor aankomst is geen restitutie mogelijk, behalve als dezelfde periode alsnog wordt verhuurd.